Galéria

 

Jászmagyarok Promóció 2013

 

Megjelent az első lemezük!!!

„Jászok, Kunok, Avarok már mindannyian magyarok…”

/files//lehel_borito_kics.jpg

 

 

Partnerek

/files//28174__dbx_logo.jpg

/files//EV-logo.jpg

 

Cikkek, érdekességek

 

HJ Sound  hang- és fénytechnika

Cégünk 2002 óta foglalkozik koncertek, rendezvények hangosításával és világításával. Technikai parkunk folyamatos fejlesztésével egyre nagyobb kihívásoknak tudunk megfelelni, amivel a megelégedett megrendelők táborát gyarapítjuk. A legmagasabb igényeket szem előtt tartva 2017-től egy Soundcraft UI24, 2018-ban pedig egy Allen & Heath SQ6 digitális keverőpult , 32 ch digitális stage boxal áll rendelkezészünkre, megrendelőink nagy megelégedésére.

A mikrofonok kiválasztására is nagy hangsúlyt fektettünk a régi jól ismert SHURE, AKG, SENNHEISER, márkák mellet, az új generációs feltételeknek is megfelelő csúcskategóriás, élő hangosításra legjobb hangú, megbízható és konzisztens minőségű színpadi mikrofonokat gyártó AUDIO-TECHNIKA cég által kifejlesztett (artis elite és artist series) mikrofonjaiból választottuk ki. A vezeték nélküli mikrofonjaink a SENNHEISER EW-D szériás kompromisszum mentes digitális vevőegységgel rendelkeznek.

A hangtechnikában is törekszünk a minőségi megszólalásra. A PA rendszerünk gerincét Dynacord Vari Line széria zászlós hajója a VL212-es hangfalak alkotják, a (Front Fill) közeltéren pedig 4 db. Dynacord VL262. A végfokok: Powersoft K10, CROWN Macro-Tech 1200,2400, Crown CSL 460 és CROWN Micro-Tech 1200  típusúak. 2010-ben a hangrendszert aktív három utassá alakítottuk, a passzív hangváltók kiiktatásával még tisztábbá vált a hangkép. 2012-től RCF 315A ,2018-tól RCF NX15 SMA aktív monitorok is a rendelkezésünkre állnak. 3db.Dynacord DSP260 rendszerprocesszor is szolgálatba állt 2017-ben. A művészek és a technika biztonsága érdekében megrendelőink rendelkezésére tudunk biztosítani 40 méter kordont. Fénytechnikánk a 4 db. Par lámpa mellett  a Cameo Z-300 robotlámpák Cameo 12x10 Wattos RGBWA vízálló ledes derítők, Cameo CL 200 ledes derítők és sokkolók, valamint 36 x 10 W (RGBW) ledes wash moving eszközök. 2020-tól Cameo PixBar500 Ledes háttérszinezők is.

Megbízható munkánkat bizonyítja, hogy évről évre egyre több rendezvény hangosítását látjuk el, mind új, mind visszatérő megrendelőkkel. Nagyon büszkék vagyunk, hogy a Jászság legnagyobb rendezvényét a Jász világtalálkozót 2017- ben már ötödik alkalommal mi hangosíthattuk. Szolgáltatásunk egyik ismérve, hogy az elmúlt évek során több mint egy tucat a hazai pop és rock életnek un. Sztár zenekarával volt szerencsénk együtt dolgozni, mely élő koncertek során rengeteg szakmai tapasztalatra tettünk szert. Munkánk során az egyik legfontosabb szempont a fellépő művészek, ill. szervezők igényeinek, kívánságainak maradéktalan teljesítése. A közönség felhőtlen szórakozását csak akkor tudják biztosítani az előadók, ha ők maguk is teljes körű kiszolgálást élvezhetnek.

Fő a biztonság, minden hang és fénytechnikai villamos berendezésünk és kábelünk megfelel a MSZ ide vonatkozó érintésvédelmi szabályzatának.

Reméljük hamarosan önt is a megrendelőink sorában üdvözölhetjük. Felhívjuk figyelmét, minél többet tudunk az ön rendezvényéről, annak helyéről, a fellépők technikai igényeiről (RIDER), annál pontosabb árajánlatot tudunk adni önnek. Egyedi árajánlatért kérjük, keressen elérhetőségeinken.

mic